3 september 2023
14:00

Nyköpings BIS

Referat: Karlslunds IF FK - Nyköpings BIS

Det blev inte tredje raka segern i Division 2 Södra Svealand idag, utan det blev däremot Nyköpings fjärde raka seger och dessutom fjärde raka matchen som serieledarna håller nollan.

Karlslund håller jämna steg med gästerna under den första halvleken och det är ett par bra chanser åt båda håll. I den andra halvleken är Nyköping lite tuffare i närkamperna och kommer vinnande ur 50-50-duellerna oftare än hemmalaget. 0-1 kommer genom ett skott utanför straffområdet som Oscar Franck är på med fingerspetsarna, och 0-2 kommer efter att Nyköping fått med sig bollen i ett par sådana 50-50-dueller och bollen trycks in i mål.

Karlslund har bra lägen, likaså Nyköping ytterligare sådana, men slutresultatet blir 0-2 och bör ändå ses som rättvist sett över 90 minuter.

Nästa match för Karlslunds IF FK spelas lördag 9 september då laget möter Arameisk-Syrianska IF på bortaplan.